Klant case:

Kixx Online.

Kixx logo

Kixx Online

Kixx Online is de grote zus van Kixx Kidswear, dat al bijna 20 jaar geleden is ontstaan vanuit de passie voor kinderkleding. Bij Kixx Online vind je de nieuwe kinderkleding- en tienermerken op één website. Het is één van de grootste webshops in de categorie kinderkleding.
SEO Management / Linkbuilding

Met tientallen zoekwoorden op de eerste plaats gedurende een samenwerking van 3,5 jaar.

In drieënhalf jaar tijd hebben wij mooie resultaten weten te behalen voor Kixx-online.nl. Dankzij een efficiënte linkbuilding strategie stond Kixx-online elk seizoen met hun kinderkleding bovenaan de zoekresultaten van Google.

Tientallen 1e plekken in Google.

600 extra verwijzende domeinen.

Probleem.

Eind 2017 kwamen wij in contact met Kixx Online. Doordat er steeds meer webshops op de markt kwamen die kinderkleding verkochten, was het lastig om op de interessante keywords hoog te ranken. Het probleem was dan ook dat kixx-online.nl linkjes moest blijven vergaren om niet achter te lopen op de concurrentie.

Oplossing.

Kixx zocht een betrouwbare partner voor een langdurige samenwerking zodat ze elk seizoen bovenaan de zoekresultaten konden staan. Ze hoopten de oplossing voor hun probleem bij ons te vinden vanwege onze expertise in linkbuilding.

Onze oplossing en resultaten.

Zo hebben wij Kixx Online geholpen.

In de loop van de jaren hebben wij veel linkjes mogen verzamelen voor kixx-online.nl. In het proces hebben wij gebruik gemaakt van verschillende linkbuilding methodes. Zo hebben we voor kwantiteit gebruik gemaakt van bijvoorbeeld PBN’s en blog commenting. Voor kwaliteit hebben we weer gebruik gemaakt van onder andere gastblogs en betaalde publicaties op grote websites. Toch zagen we in de loop van de tijd dat het linkbuilden niet genoeg was om het optimale resultaat te krijgen. Door SEO management in te zetten hebben wij een aantal aspecten op de website gevonden die niet SEO-vriendelijk waren ingericht. Naast het linkbuilden hebben we dus ook technisch SEO advies ingezet om de optimale resultaten te kunnen bereiken.

Testimonial.

Kixx heeft destijds geen testimonial achter gelaten.

Heb je ook een uitdaging?

Learn how we helped 100 top brands gain success