Klant case:

Zorgkiezer.

zorgkiezer logo

Zorgkiezer

Zorgkiezer.nl is de grootste vergelijkingssite als het gaat om zorgverzekeringen in Nederland. Op zorgkiezer.nl kan je eenvoudig en snel alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op zowel prijs als inhoud. Zo vind je makkelijk de beste zorgverzekering die bij jou past.
Linkbuilding

Na ongeveer 10 maanden met vier keywords op de eerste plek.

Gedurende 10 maanden hebben wij gelinkbuild voor Zorgkiezer. Na een grondige analyse wisten wij precies welke linkbuilding strategie ze nodig hadden om de concurrentie te verslaan. Dankzij de inzet van verschillende methoden stegen de rankings al snel, waarop Zorgkiezer besloot om het budget te verhogen om nog sneller te stijgen. Het resultaat? Na 10 maanden stond Zorgkiezer met vier van de vijf zoekwoorden op de eerste plek, en met het vijfde zoekwoord op de derde.

4 eerste plekken in Google.

+500 verwijzende domeinen.

75% meer traffic.

Probleem.

Zorgkiezer.nl benaderde de ReputatieFabriek omdat ze erg achter liepen op het gebied van SEO. Het probleem van Zorgkiezer.nl was dat ze later dan hun concurrenten zijn begonnen met SEO en linkbuilding. Hierdoor hadden ze een flinke achterstand als het gaat om backlinks en waren de rankings van de site niet zo goed als ze hoorde te zijn.

Oplossing.

Zorgkiezer wilde hun backlinkprofiel een boost geven door een ervaren linkbuilder in te schakelen. Een sterker backlinkprofiel moest ervoor zorgen dat de rankings van Zorgkiezer.nl gingen stijgen, waardoor de bezoekersaantallen konden toenemen.

Onze oplossing en resultaten.

Zo hebben wij Zorgkiezer geholpen.

Om te beginnen hebben we gekeken naar de huidige positie van Zorgkiezer.nl. Hierin ontdekten we dat het een lastige taak was om goed te ranken op de interessante keywords, aangezien ze ver achter liepen ten opzichte van de concurrenten. Toch zagen we kansen om de rankings omhoog te krijgen. We hebben, in samenwerking met de klant, besloten om zo veel mogelijk relevante backlinks te verzamelen. We hebben hiervoor zowel PBN’s als betaalde publicaties gebruikt. Naast het vergaren van backlinks hebben we ook gekeken naar de mogelijkheden om de content te optimaliseren. Dit advies hebben we aan de klant overhandigt.

Testimonial.

Zorgkiezer heeft destijds geen testimonial achter gelaten.

Heb je ook een uitdaging?

Learn how we helped 100 top brands gain success