Stage Online Marketing

Leerzame en gezellige Online Marketing stage

De Reputatiefabriek is per direct op zoek naar online marketing stagiaires. Bij ons krijg je de ruimte om alle fijne kneepjes van het vak te leren, waaronder de nieuwste technieken op het gebied van internet marketing, in een prettige omgeving. Ben je serieus en heb je interesse in online marketing? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden

Een gevarieerde stage online marketing in een innovatief bedrijf, omgeven door een team met jonge specialisten. Bij De Reputatiefabriek hangt een informele sfeer en heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je een tafeltennis master worden én alles leren over Zoekmachine marketing, Content marketing en Linkbuilding. Bij ons krijg je een introductietraining online marketing gefocust op SEO en linkbuilding. Daarna ga je snel aan de slag en heb je direct contact met onze klanten. Bij de werkzaamheden is er altijd goede ondersteuning van de collega’s.

Werkzaamheden stagiaire online marketing

 • Diverse soorten linkbuilding
 • Content marketing
 • SEO
 • Bloggen

Wie zoeken wij?

Een SEO Stagiair. Jij bent bezig met SEO, linkbuilding, en je schrijft (SEO geoptimaliseerde) teksten voor de websites.

Voor de stageplaats geldt:

 • Je volgt een HBO of WO opleiding
 • Richting communicatie/multimedia design/marketing/economie
 • Goede beheersing van de Nederlandse en redelijke beheersing van Engelse taal
 • Je hebt binnen of buiten je studie al wat praktische ervaring met websites en/of internetmarketing opgedaan
 • Je bent bereid alles te leren én te doen op het gebied van online marketing
 • Bent handig met computers en uitzoeken hoe iets online werkt
 • Bent ondernemend en kunt zelfstandig werken

Het zou fantastisch zijn als je bekend bent met zoekmachine optimalisatie (SEO) en om kunt gaan met WordPress. Geen vereiste dus, wel een pré.

Voor welke periode?

Wij zoeken per direct full time stagiaires.

Opleidingen

Communicatie, Multimedia design, Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Marketing, Creative Business, Media Informatie en Communicatie, Reclame of vergelijkbaar.

Vergoeding Online Marketing Stage

We bieden een stagevergoeding van 350 euro per maand.
Bij ons krijg je daarnaast een waardevolle introductietraining online marketing gefocust op SEO en linkbuilding. Je leert veel over online marketing, onder andere door de live trainingen van ervaren specialisten. Door de combinatie van theorie en praktijk maak je een vliegende start in SEO en contentmarketing.

Wie zijn wij?

De Reputatiefabriek is een internetmarketingbureau gespecialiseerd in SEO en Content Marketing in Amsterdam Noord.

We zijn een innovatief bedrijf, met een flink team van jonge specialisten. Bij De Reputatiefabriek hangt een informele sfeer en heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Al onze werkwijzen leggen we vast in heldere procedures en voor het bewaken van de voortgang gebruiken we een online project management tool. We hechten veel waarde aan een goed gestructureerde organisatie die gebruik maakt van de nieuwste online productiviteitstools, en zoeken studenten die daar niet alleen prettig in kunnen werken, maar daar ook graag zelf een bijdrage aan willen leveren.

De Reputatiefabriek is gespecialiseerd in:

 • Zoekmachine Optimalisatie
 • Linkbuilding
 • Content Marketing

Interesse?

Stuur dan je CV & motivatie naar joey@reputatiefabriek.nl of neem telefonisch contact op via 020-8932311

Wil jij ook meer organisch verkeer?

Plan dan vrijblijvend een kennismaking met ons in en ontdek jouw maximale potentie. Even bellen kan natuurlijk ook, bij ons vindt je altijd een luisterend oor.

Learn how we helped 100 top brands gain success